Bursa a angajat 23 de giurgiuveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aproximativ două săptămâni de când a a avut loc la Giurgiu Bursa Locurilor de Muncă, din cei 697 de giurgiuveni care îşi caută un loc de muncă, 420 au fost selectaţi, în vederea susţinerii de probe de lucru sau de interviuri, la sediul firmelor care angajează.

Doar 23 de şomeri şi-au găsit de lucru
„În ziua bursei au fost emise 23 de dispoziţii de repartizare ce au fost confirmate de către angajatori, şomerii fiind încadraţi pe loc” a spus pentru „Adevărul de Seară” directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu (AJOFM), Camelia Toma.
La bursa locurilor de muncă din data de 15 aprilie au fost contactaţi de către AJOFM, 201 de agenţi economici. Dintre aceştia, doar 55 şi-au prezentat ofertele de muncă, oferind 491 de locuri de muncă vacante. Potrivit directorului AJOFM, principalele meserii în care s-au facut angajări au fost de, ambalator manual, tehnician silvic, mecanic agricol, şofer maşină mare tonaj, lăcătuş montator şi sudor. Evaluarea acţiunii în cadrul căreia vor fi identificate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, preselectate la bursă şi care în urma interviului realizat de angajatori au fost încadrate în muncă, va avea loc în data de 15 mai 2011.




Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite