Bună dimineaţa, aici Adevărul de Seară! Vezi cum şi-a început ziua comisarul şef al Gărzii de Mediu Giurgiu, Clara Adam!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul şef Clara Adam îşi pregăteşte mapa pentru ziua de lucru
Comisarul şef Clara Adam îşi pregăteşte mapa pentru ziua de lucru

Şeful Gărzii de Mediu din Giurgiu are un program destul de obişnuit pentru mediul în care îşi desfăşoară activitatea. Nu bea cafea, nu fumează şi se delectează în fiecare dimineaţă cu un ceai fierbinte.

Primul lucru pe care îl face când ajunge la serviciu, Clara Adam îşi pregăteşte mapa, distribuie corespondenţa către personalul responsabil, după care organizează o mică şedinţă de lucru cu cei 11 angajaţi din subordine.
„Discutăm despre problemele apărute în ziua precedentă şi facem planul de bătaie pentru ziua ce urmează. Ne orientăm activitatea către zonele în care avem sesizări şi încercăm să respectăm obiectivele din planul de control” ne spune comisarul şef, Clara Adam.
Cel mai mult îi place şefei de la mediu să meargă pe teren alături de colegi.
„De multe ori îmi pare rău că am tot felul de întruniri şi sunt obligată să rămân «acasă», la sediul gărzii, deşi munca mea este de teren. Este obligatoriu să merg cu colegii mei în acţiunile din judeţ” adaugă comisarul.
Ziua de lucru a şefei de la Garda de Mediu se încheie în jurul orei 16,00 atunci când se face raportul zilnic al activităţii şi planul pentru a doua zi.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite