Bună dimineaţa, aici Adevărul de Seară! VEZI cum şi-a început ziua şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, comisar şef Marian Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful Serviciului Poliţie Rutieră îşi începe ziua în ritm alert
Şeful Serviciului Poliţie Rutieră îşi începe ziua în ritm alert

În fiecare zi pleacă de acasă în jurul orei 7.00, iar în numai un sfert de oră este la muncă. Locuieşte în centrul oraşului aproape de sediul Insectoratului Judeţean de Poliţie, situat pe bulevardul CFR şi drumul până la birou nu-i ia prea mult timp. Are un program încărcat, iar ziua de lucru se termină în jurul orelor 20.00.

În fiecare zi, la ora 7.15, şeful Serviciului Poliţie Rutieră îşi începe activitatea la birou în primul rând prin evaluarea activităţii poliţiştilor din ziua precedentă.
“Nu consum cafea aşa că trec direct la treabă. Analizez întâi ce au făcut agenţii de circulaţie în ziua precedentă, cum şi-au desfăşurat activitatea, dacă s-a acţionat în zonele incluse în planurile de acţiune, dacă au fost probleme. Urmează apoi o întâlnire cu ofiţerii serviciului pentru a discuta despre activitatea de astăzi, trasăm direcţiile pentru fiecare, unde va acţiona şi păstrăm câteva minute şi pentru a sta de vorbă cu cei care au probleme pesonale şi au nevoie de ajutor”, a spus cms.şef  Marian Popescu, şeful Serviciului Poliţie Rutieră Giurgiu.
După terminarea atribuţiilor de la birou îşi continuă activitatea în teren acolo unde acţionează agenţii de circulaţie. Astăzi şi mâine vor fi două zile pline având în vedere restricţiile de circulaţie pe podul Prieteniei care se iau astăzi din cauza lucrărilor de reparaţii desfăşurate la suprastructura podului.
“Pe langă toate aceste atribuţii, stau de vorbă cu giurgiuvenii care vor să vină în audienţă. Eu nu am program de audienţe, oamenii pot să vină oricând şi să stea de vorbă cu mine”, a mai spus şeful Serviciului Poliţie Rutieră Giurgiu.
Ziua de muncă se încheie în jurul orelor 19.00-20.00 şi în cazul în care apar evenimente în toiul nopţii, şeful poliţiei rutiere este prezent.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite