Bună dimineaţa, aici Adevărul de Seară! VEZI cum şi-a început ziua Paul Ancu, şeful Serviciului pentru Eliberarea Paşapoartelor Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul-şef Paul Ancu este o persoană matinală
Comisarul-şef Paul Ancu este o persoană matinală

Şeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Giurgiu, comisarul-şef Paul Ancu, este o persoană matinală, fiind în picioare încă de la ora 6.30.

„Eu sunt mai milităros aşa că mă pregătesc  rapid pentru plecarea la serviciu” afirmă acesta.

Cu excepţia unui ceai fierbinte, Paul Ancu susţine că sare peste micul-dejun şi iese din casă în jurul orei 7.30.

„Locuiesc în partea centrală a oraşului şi îmi place să merg pe jos până la locul de muncă. M-am obişnuit să merg pe jos. Aerul este curat, fac şi mişcare eu zic că este foarte bine pentru sănătate” subliniază comisarul-şef care intră pe uşa serviciului pe care-l conduce la ora 8.00.

Primul lucru pe care-l face atunci când ajunge la serviciu este acela de a se interesa dacă toate lucrurile sunt în ordine. „În fiecare dimineaţă verific corespondenţa şi punem în aplicare ceea ce am stabilit cu o zi în urmă” afirmă Paul Ancu pentru care ziua de lucru se termină după ora 16.00.

„Nu poţi să pleci chiar la ora 16.00, mai ales în perioada de vară. Pentru că sunt multe cereri pentru eliberarea paşapoartelor, se întâmplă să stăm şi după program” mai spune şeful SPCEEPS.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite