Bună dimineaţa, aici Adevărul de Seară! VEZI cum şi-a început ziua Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu
Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu

Ziua începe pentru preşedintele Consiliului Judeţean la 07.15 punându-şi în primul rând în practică rolul de tată. Pregăteşte şandvişuri pentru cei doi copii, hrăneşte peştii din acvariu, iar la ora 08.00 este la birou.

Dumitru Beianu îşi începe ziua energic, în mijlocul familiei, aşa cum îi place cel mai mult. La 07.15 toată familia se reuneşte pentru programul comun şi fiecare îşi ia în primire sarcinile din fiecare dimineaţă.  În timp ce mama îi îmbracă pe cei mici, Bogdan şi Bianca, tatăl are grijă să le pregătească copiilor sandvişurile.
“Dimineaţa începe în familie, iar grija mea este să le pregătesc celor mici sandvişurile de dimineaţă, câteodată e nevoie să îi alerg prin casă ca să-i conving să le mănânce. Apoi le dau de mâncare peştilor din acvariu şi căţelului  fără stăpân pe care l-am adoptat de curând. Eu îl duc pe Bogdan la şcoală, iar soţia pe Bianca”, a povestit Dumitru Beianu.
Activitatea de preşedinte de consiliu judeţean începe la ora 08.05 atunci când ajunge la birou. În loc de cafea, savurează în fiecare dimineaţă o cană cu ceai, citeşte presa electronică şi îşi pune în ordine sarcinile pentru ziua respectivă.
Astăzi, Dumitru Beianu va face, în plus pe lângă sarcinile cotidiene, o vizită în comuna Oinacu acolo unde există un centru de plasament pentru copiii cu dizabilităţi închis în urmă cu ceva vreme şi pe care doreşte să-l repună în funcţiune.
Ziua se încheie pentru preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu în jurul orei 18.00.
 



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite