Buldoexcavator furat, descoperit la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un buldoexcavator de peste 32.000 de lei, care figura ca fiind furat, a fost descoperit  în punctul de trecere al frontierei Giurgiu. Utilajul era transportat pe platformă de un român care a declarat oamenilor legii că a cumpărat utilajul din Grecia şi că nu a ştiut că acesta era furat.

Oleg C., în vârstă de 40 de ani, transporta buldoexcavatorul de culoare galbenă pe o platformă specială. Bărbatul a fost luat de întrebări de poliţiştii de frontieră în punctul de trecere al frontierei Giurgiu. În urma verificărilor specifice efectuate de poliţiştii de frontieră în bazele de date SIS, s-a stabilit că utilajul figurează ca furat şi „ bun pentru confiscare”.
Bărbatul a declarat că a cumpărat utilajul din Grecia şi intenţiona  să-l folosească în România, necunoscând faptul că acesta este declarat furat.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit românului dosar de cercetare penala pentru infracţiunea de complicitate la furt, iar buldoexcavatorul în valoare de 32.500 euro a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Giurgiu în vederea continuării cercetărilor.    




Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite