Bogdan Ioan Bâtfoi - Prindea infractorii din vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Baftoi
Bogdan Baftoi

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Giurgiu este în doliu după ce unul dintre cei mai buni agenţi ai instituţie a decedat la 14 septembrie în urma unei boli necruţătoare. Bogdan Bâtfoi era dedicat trup şi suflet meseriei pe care şi-o alesese în urmă cu şapte ani.

Superiorii erau foarte mulţimiţi de rezultatele obţinute de acesta, iar prietenii îl descriu drept un camarad pe care te puteai baza.
„Era un băiat foarte liniştit şi săritor. Îi plăcea mult ceea ce făcea. Am lucrat cu el pe tură câţiva ani şi pot să spun că de fiecare dată când cineva avea nevoie de ajutor se oferea să ajute” susţine unul dintre cei care l-au cunoscut pe Bogdan.
Conform inspectorului-şef al IJPF Giurgiu, Marian Ţărăscu, tânărul avea să fie avansat datorită seriozităţii şi eficienţei de care dăduse dovadă în misiunile specifice.
„S-a remarcat drept un agent respectat pentru profesionalismul şi eficienţa de care a dat dovadă în activitate la frontiera de sud a ţării, având numeroase descoperiri, fapt pentru care a fost propus pentru avansare înainte de termen. Conducerea şi întreg personalul nostru este alături de familie şi transmit acesteia sincere condoleanţe” susţine Marian Ţărăscu.
Bogdan Bâtfoi îşi făcea planuri pentru nuntă şi reuşise să îşi cumpere în rate un apartament şi o maşină. Mai mulţi colegi şi prieteni alături de frate şi tată l-au condus pe ultimul drum în comuna Pietroşani de unde acesta era originar. Bogdan a fost îngropat lângă mormântul mamei sale, decedată în urmă cu câţiva ani.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite