Bogaţii judeţului Giurgiu investesc în construcţii, transport aerian, pază şi protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Roşu se află pe locul secund în topul bogaţilor din Giurgiu
Ion Roşu se află pe locul secund în topul bogaţilor din Giurgiu

Judeţul Giurgiu este prezent în topul miliardarilor realizat de revista Forbes cu trei oameni de afaceri. Alături de Gheorghe Cruceru se regăsesc în top antreprenorul Ion Roşu din oraşul Bolintin Vale şi Florian Nicolae din municipiul Giurgiu.

Pentru al doilea an consecutiv, Ion Roşu (41 de ani) ocupă locul secund în topul celor mai bogaţi giurgiuveni efectuat de revista Forbes. Roşu este cunoscut drept un investitor în construcţii, imobiliare dar şi transporturi aeriene prin firma “Corsarul Roşu”.

Cel de-al treilea giurgiuvean din topul realizat de specialiştii de la Forbes este Florian Nicolae (51 de ani), aflat în premieră în clubul select al celor 500 de „miliardari” români.

Omul de afaceri Florian Nicolae (FOTO: giurgiuveanul.ro)

Florian Nicolae, patronul "Nova Force" Giurgiu (foto: giurgiuveanul.ro)

Nicolae, fost practicant de arte marţiale în tinereţe, este cunoscut pentru investiţiile în pază şi protecţie (deţinând firma Nova Force acolo unde are peste 1.600 de angajaţi), imobiliare, media şi chiar terenuri agricole.

Aflaţi cât de mari sunt averile miliardarilor Ion Roşu şi Florian Nicolae din noul TOP Forbes 500 Miliardari pe care îl găsiţi la chioşcurile de ziare!


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite