Beatrice Andreea Coman – Mica artistă de la „Millenium Art”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrice practică gimnastica aerobică de la vârsta de 5 ani
Beatrice practică gimnastica aerobică de la vârsta de 5 ani

Sportiva clubului „Millenium Art” practică dansul şi gimnastica aerobică de la vârsta de cinci ani. Mai mult, puştoaica a urmat cursuri de pian şi pictură, face înot şi a început să cocheteze cu modelingul.

Începând cu anul 2004, Beatrice a devenit imaginea municipiului Giurgiu în albumele aniversare. În ciuda numeroaselor activităţi în care este sau a fost prinsă, mica artistă este o elevă model, fiind o premiantă constantă a şcolii numărul 8 din municipiu.

Vrea o carieră în aerobic
„Îmi place foarte mult ceea ce fac, în special gimnastica. Vin de trei ori pe săptămână la cursuri şi mă antrenez după programul stabilit de doamna profesoară. Îmi place modelingul dar nu mai mult decât gimnastica. Vreau să fac performanţă în aerobic” spune mândră Beatrice care izbucneşte în râs atunci când profesoara sa îi aminteşte de primul contact cu dansul şi aerobicul.

„Era foarte speriată când a venit prima dată la cursuri, poate şi pentru că nu cunoştea pe nimeni. Ţin minte  că s-a ascuns sub cuier şi nu vroia să iasă de-acolo” povesteşte coregrafa Flori Iordache.

Zeci de medalii şi diplome
Anii au trecut, iar puştoaica s-a integrat rapid în cadrul clubului fiind astăzi nu numai una dintre cele mai vechi componente ale „Millenium Art” ci şi una dintre cele mai talentate. Dovadă stau zecile de premii şi diplome pe care Beatrice le-a câştigat atât la concursurile de dans cât şi la cele de aerobic.

Alături de colegele de la „Millenium Art” a participat la foarte multe concursuri de aerobic şi dans, precum cele desfăşurate la Vălenii de Munte, Drăgăşani, Craiova, Slatina, Bucureşti şi chiar Ruse (Bulgaria).

Dintre toate premiile obţinute, mica artistă spune că cel de la festivalul „River Dance” din Bulgaria îi este cel mai apropiat de suflet. „În anul 2009 am pregătit un duet alături de Dorina Beaţu pe ritmurile melodiei H2O de pe Disney Channel. Am avut nişte costume foarte frumoase, de sirene realizate de doamna Lili Dedeu” explică tânăra.

Beatrice spune că se pregăteşte de prima sa competiţie la „individual”. „Până acum am participat numai la probe de duet, trio şi grup sau ansamblu. În toamna, la concursul de la Giurgiu voi participa şi la individual. Am emoţii dar mă voi pregăti foarte bine” spune micuţa care va avea şi o vară încărcată.

„Vara merg la cursurile de înot. Însă până atunci vom participa la Craiova la un concurs de dans după care vom merge la Năvodari”.

Profil

NĂSCUTĂ: 28 octombrie 1999, Giurgiu
STUDII: Elevă în clasa a V-a la Şcoala Nr. 8 „academician Marin Voiculescu”
FAMILIE: Este singură la părinţi

CE-I PLACE: Plină de energie, Beatrice spune că i-a plăcut întotdeauna să participe la tot felul de activităţi extraşcolare. „Îmi place să cânt la pian, să pictez şi să înot” afirmă tânăra care în timpul liber iese cu rolele în parc alături de prietenele sale.
CE NU-I PLACE: „Nu îmi plac persoanele care mă vorbesc pe la spate şi nici cei care te mint în faţă. Nu îmi place nici atunci când părinţii insistă să mă trezesc de dimineaţă deşi sunt sigură că o fac spre binele meu”.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI:
1) Dansul şi gimnastica te-au ajutat să îţi faci prieteni?
Da, foarte multe prietene. Ne înţelegem foarte bine şi facem multe lucruri frumoase împreună. Iarna trecută spre exemplu am mers la Buşteni alături de doamna profesoară şi am învăţat să schiem.
2) Ce stiluri de dans practicaţi la club?
Învăţăm mai multe stiluri de dans: latino, disco, etno, orientale şi chiar hip-hop. Pregătim cu atenţie fiecare moment artistic pentru că vrem să obţinem cât mai multe rezultate bune.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite