Bătaie cu răngi şi topoare în Pădurea Comana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 24 spre 25 aprilie, doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce mai mulţi agresori i-au bătut în timp ce se aflau la o petrecere de Paşti, organizată în Pădurea Comana. Rudele victimelor susţin că agresorii sunt lăutari din trupa „Tamango”.

Altercaţia a început în momentul în care petrecăreţii au vrut să plece de la petrecere, însoţiţi de lăutarul care le-a cântat toată ziua. Numai că simţindu-se lezaţi, ceilalţi lăutari s-au năpustit asupra celor doi bărbaţi luându-i la bătaie.
„Au tăbărât pe noi cu bâte, topoare şi răngi. Am fugit la maşini, cu tot cu copii. Cei de la Tamango l-au bătut şi pe bărbatul meu şi pe lăutar,” a spus soţia unei victime.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisar Mirela Gheţa ne-a declarat că altercaţia a fost declanşată pe fondul consumului de alcool.
“S-au lovit cu târnăcoape, cu bate şi cu sticle. După conflict, două persoane au fost rănite şi o maşină a fost avariată,” a spus comisarul.
Aceasta a mai precizat că în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le vor avea victimele, va fi stabilită încadrarea juridică a faptelor.  Totodată, se fac cercetări pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, distrugere, lovituri şi alte violenţe.
 Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti şi la Spitalul Judeţean Giurgiu. Până în acest moment au fost audiate de poliţişti 15 persoane aflate la faţa locului în momentul izbucnirii scandalului. Deocamdată însă, niciuna din persoanele agresate nu a dorit să depună plângere.






Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite