Bani de la Guvern pentru modernizarea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu căldură şi apă menajeră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Administraţiei şi Internelor a alocat pentru judeţul Giurgiu suma de 1.000.000 lei pentru modernizarea sistemelor de alimentare cu căldură şi apă menajeră în trei puncte termice, substaţii şi reţele de distribuţie a agentului termic.

Anunţul despre banii care urmează să intre în judeţul Giurgiu prin programul „Termoficare 2006 -2015 Căldură şi Confort” a fost făcut astăzi, în conferinţa de presă, de prefectul Robert Cristoi.
Punctele termice care vor intra în procesul de modernizare a sistemelor de alimentare cu căldură şi apă caldă menajeră sunt PT 71, PT73, PT 88– reţele de distribuţie agent termic şi substaţii.
De asemenea, o parte din bani vor fi folosiţi pentru modernizarea reţelelor de transport termic primar în municipiul Giurgiu.
„Sumele pentru aceste lucrări au fost solicitate de Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Este o necesitate alocarea acestora pentru lucrările de reabilitare a reţelelor de transport a agentului termic dar şi pentru modernizarea punctelor termice. Probabil că se vor mai face alocări de fonduri şi pentru alte puncte”, a spus Robert Cristoi, prefectul judeţului Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite