BILANŢ Ţigări, droguri şi bijuterii, confiscate anul trecut în vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit bilanţului Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, numărul infracţiunilor decoperite de poliţiştii de frontieră din Giurgiu au crescut cu 31,8% anul trecut. Cele mai multe cazuri au fost de contrabandă, evaziune fiscală şi nerespectarea dreptului de proprietate intelectuală.

Mai mult de 970.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite în vama Giurgiu, valoarea totală a acestora fiind de peste 8.000.000 lei, înregistrându-se o creştere de 100%.

Captură de heroină şi canabis

Cea mai mare captură de ţigări a avut loc în octombrie 2010 la punctul de trecere al frontierei-rutier când s-a descoperit în două automarfare 877.000 de pachete de ţigări care valorau în jur de 7.800.000 lei. Tot anul trecut, au fost descoperite peste cinci kilograme de aur, măsline şi zeci de litri de băuturi alcoolice. Nici în ceea ce priveşte traficul de droguri, lucrurile n-au stat prea bine. În 2010, au fost constate opt intracţiuni de trafic cu droguri, cu şapte mai multe decât în 2009. Oamenii legii au găsit mai mult de un kilogram de heroină, canabis şi 250 de flacoane de amfetamină.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite