BAC 2011: VEZI Care este elevul din Giurgiu care a obţinut cea mai mare medie la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Media pe care a obţinut-o la examenul de bacalaureat de 9,96. A absolvit cursurile Colegiului Naţional “Ion Maiorescu”, profil matematică-informatică şi este dublă medaliată cu aur la Olimpiada Naţională de Economie din 2010 şi 2011.

Cea mai bună absolventă de liceu din judeţul Giurgiu este Simona Coman. Tânăra a obţinut media 9,96 la examenul de bacalaureat şi este şefă de promoţie, dar şi dublă medaliată cu aur la Olimpiada de Economie din 2010 şi 2011.
Simona a reuşit să obţină nota maximă la matematică şi fizică. Media generală i-a fost „stricată” de proba de limba şi literatura română acolo unde a primit „doar” 9,90.
Tânăra spune că subiectele nu i s-au părut deloc dificile ba chiar au fost de nivel mediu, crede ea.
“Nu mi s-a părut dificil, Au fost subiecte de nivel mediu. Din ce am văzut, subiectele din anii trecuţi erau mult mai dificile. Nu a fost nevoie de o pregătire teoretică în primul rând ci mai degrabă de gândirea proprie, să ştii să interpretezi”, a spus Simona Coman.
I-a plăcut întotdeauna să fie pregătită şi să fie printre cei mai buni, fiind o premiantă încă din primul an de şcoală.
“Am încercat să nu am goluri, să nu fiu printre ultimii. Nu mi-a fost greu să am rezultatele acestea”, a mai completat giurgiuveanca.
Simona a ales să urmeze cursurile Academiei de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Finanţe-Bănci.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite