BAC 2011: Directorul Grupului Şcolar "Miron Nicolescu" crede că subiectele la proba la română şi camerele de supraveghere le-au pus beţe-n roate elevilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Vasilache, directorul Grupului Şcolar "Miron Nicolescu", spune că nu se aştepta ca niciunul dintre absolvenţii de clasa a XII-a să nu promoveze examenul de Bacalaureat. Acesta spune că se gândeşte la câteva măsuri ca lucrurile să fie remediate în cea de-a doua sesiune a examenului. Directorul crede că subiectele la limba şi literatura română i-a încurcat pe elevi iar camerele de supraveghere i-au făcut făcut să se blocheze

"Nici nu pot comenta. Trebuie să văd şi eu aceste rezultate. Nu m-am aşteptat niciodată la această situaţie. Mă aşteptam la cei de la seral dar nu şi la cei de la clasele care au urmat cursurile la zi. La română au fost probleme. Subiectele nu au fost clare, s-au făcut confuzii, asta mi-au spus elevii după ce au ieşit de la examen", a spus pentru ADS Giurgiu, Ion Vasilache.

Acesta crede totodată că de vină au fost şi camerele de supraveghere care i-au făcut pe candidaţii la examenul de bacalaureat să se blocheze.

"Mulţi se uitau prosteşte în cameră în loc să-şi facă lucrările", a completat directorul Grupului Şcolar "Miron Nicolescu".

Ion Vasilache a asigurat că va încerca să găsească soluţii pentru remedierea acestei situaţii până la cea de-a doua sediune a examenului de Bacalaureat.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite