Avântul, de neoprit. Floreştenii au câştigat şi Cupa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avântul Floreşti este cea mai în formă echipă giurgiuveană (foto: csfloresti.blogspot.ro)
Avântul Floreşti este cea mai în formă echipă giurgiuveană (foto: csfloresti.blogspot.ro)

Campioana judeţului Giurgiu la fotbal din acest sezon, Avântul Floreşti, recent promovată în Liga a III-a, a câştigat, marţi, 26 iunie, la Bolintin Vale, finala judeţeană a Cupei României. Floreştenii au învins clar formaţia Nova Force Giurgiu cu scorul de 4-0.

Echipa din nordul judeţului este momentan „senzaţia” fotbalului giurgiuvean.

Fotbaliştii antrenaţi de George Oneaţă au reuşit să câştige şi faza judeţeană a Cupei României după campionat şi barajul de promovare în Liga a III-a.

Aceştia au câştigat fără drept de apel disputa cu echipa Nova Force Giurgiu, scor 4-0 (0-0 la pauză). Misiunea floreştenilor a fost uşurată de mijlocaşul Constantin Lascarache de la Nova Force care a fost eliminat în minutul 38.

Cu un om în plus, Avântul Floreşti a început în forţă actul secund şi a deschis scorul prin Marius Dumitrescu (minutul 48).

Cel mai bun jucător al alb-albaştrilor din acest sezon, Ionuţ Fluerică, a ieşit şi el la rampă realizând un hat-trick de senzaţie (minutele 62, 65 şi 72).

În urma acestui rezultat, Avântul Floreşti a răzbunat rezultatul de anul trecut, atunci când au pierdut în ultimul act al competiţiei disputa cu Zmeii Ogrezeni.

Deşi învinsă pe teren, Nova Force Giurgiu are la rândul său motive de bucurie. Pentru că Avântul Floreşti a promovat în Liga a III-a şi va juca automat în ediţia 2012/2013 a Cupei României, Nova Force va evolua în aceeaşi competiţie din postura de finalistă a fazei judeţene.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite