Autoturism de lux furat, descoperit la controlul din Vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina condusă de un cetăţean turc figura ca fiind furată din Italia. Bărbatul a negat că ar şti ceva despre această situaţia şi a povestit poliţiştilor de frontieră că a cumpărat autoturismul dintr-un târg auto din Bucureşti pentru suma de 26.500 de euro.

Maşina de lux, condusă de un cetăţean turc de 42 de ani, a ajuns în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse miercuri în jurul orei 07.00. Ca şi cum totul ar fi fost în ordine, turcul a oprit la ghişeul de trecere a frontierei sperând că îi va fi permisă trecerea. Poliţiştii de frontieră au făcut însă mai multe verificări şi au descoperit că autoturismul figura ca fiind furat din Italia încă din anul 2009. Şoferul a povestit că a cumpărat maşina dintr-un târg auto din Bucureşti contra sumei de 26.500 de euro de la un cetăţean român, întocmind documente în acest sens, fără să ştie însă că maşina era furată.
Poliţiştii de frontieră i-au făcut turcului dosar penal pentru complicitate la furt iar maşina a fost confiscată de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră până la finalizarea dosarului.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite