Autocamion furat, descoperit la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocamionul valorează aproximativ 80.000 euro
Autocamionul valorează aproximativ 80.000 euro

Un ucrainean a încercat să-şi facă treaba cu un autocamion pentru care nu deţinea nici un document. Acesta fusese furat în luna august a acestui an, zilele trecute fiind descoperit în punctul de trecere a frontierei Giurgiu.

În acest weekend, poliţiştii de frontieră au depistat în vama Giurgiu un autocamion marca Renault care figura ca fiind furat din Lituania din acest an. Conducătorul acestuia era un cetăţean ucrainean, în vârstă de 55 ani. În urma verificărilor demarate de lucrătorii de la frontieră s-a stabilit că autocamionul fabricat în 2003, şi înmatriculat în Bulgaria, fusese furat în luna august a acestui an.
Bărbatului din Ucraina este cercetat penal acum, pentru infracţiunea de complicitate la furt, şi a fost prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Giurgiu care a decis cercetarea acestuia în stare de libertate.
Autocamionul în valoare de aproximativ 80.000 de euro a fost indisponibilizat în parcul auto al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite