Au început lucrările la primul „stand-up cafe” din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaii teatrului lucrează la amenajarea cafenelei
Angajaii teatrului lucrează la amenajarea cafenelei

Maşiniştii, tâmplarul şi lăcătuşul Teatrului Valah au la dispoziţie mai puţin de-o săptămână pentru transformarea fostei săli de expoziţii a instituţiei. Lansarea oficială a cafenelei va avea loc luni, 15 noiembrie.

Muncitorii trebuie să aranjeze mobilierul, să vopsească suporţii de lemn şi obiectele decorative sau să monteze draperiile. De asemenea, tot astăzi a început şi instalarea barului.
„Am început să lucrăm încă de ieri, de la ora 8 dimineaţa. Astăzi am primit mesele şi scaunele şi vom începe să montăm barul. Vor fi cam 20 de mese, fiecare cu câte trei scaune. Am adus şi 13 scaune înalte, care vor fi folosite la bar” ne-a declarat Silica Cojocaru, inginerul de producţie al teatrului. Aceasta susţine că săptămâna va fi una de foc pentru angajaţii teatrului pentru aceştia vor trebui să lucreze şi la cele două spectacole care vor debuta în zilele următoare.

Mircea Albulescu, primul invitat

Directorul Teatrului Valah, Mircea M. Ionescu, a declarat astăzi pentru „Adevărul de Seară” că acest proiect reprezintă un alt pas în revitalizarea vieţii culturale a oraşului. Dramaturgul susţine că ideea de „stand-up cafe” ar putea avea un mare impact mai ales în rândul tinerilor.
În afară de spectacole la care vor fi invitate personalităţi ale teatrului românesc, cafeneaua Teatrului Valah va fi folosită şi pentru lansări de carte, pentru stand-up comedy, diferite evenimente culturale şi chiar pentru teatru radiofonic. De asemenea, conferinţele de presă vor avea loc tot în această locaţie.
Conform spuselor aceluiaşi Mircea M. Ionescu, noua sală va fi inaugurată pe 15 noiembrie, primul invitat fiind maestrul Mircea Albulescu. „Am bătut palma astăzi cu domnul Mircea Albulescu. Este un artist desăvârşit şi consider că recitalul său va fi unul de excepţie. Emoţiile sunt foarte mari ca la orice debut. Sper ca această idee să prindă cât mai repede şi cât mai bine la publicul giurgiuvean” a declarat directorul Teatrului Valah.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite