Astra II Giurgiu va întâlni Universitatea Cluj în „şaisprezecimile” Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma tragerii la sorţi care a avut loc astăzi la Casa Fotbalului, Astra II Giurgiu va întâlni formaţia de primă ligă Univeristatea Cluj în „şaisprezecimile” Cupei României. Este pentru prima dată în ultimii opt ani când o echipă din judeţul Giurgiu evoluează pe teren propriu în această fază a competiţiei.

Una dintre surprizele plăcute ale începutului de campionat din Liga I, Universitatea Cluj, se va deplasa, în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie, la Giurgiu, pentru a forţa pătrunderea în „optimile” Cupei României.

 „Sorţii ne-au scos în cale un adversar dificil însă este bine totuşi că jucăm la Giurgiu. Am mare încredere în jucătorii noştri şi cred că nu ne vom face de râs. Universitatea Cluj are jucători de mare valoare însă şi noi formăm o echipă competitivă. Sper ca spectatorii să vină în număr cât mai mare la stadion şi să ne încurajeze” a declarat imediat după tragerea la sorţi managerul sportiv al Astrei II, Stelian Marin.

Iată şi celelalte partide ale „şaisprezecimilor”:
Juventus Bucureşti (L2) – Rapid Bucureşti
FC Vaslui – Voinţa Livezile (L3)
Steaua Bucureşti – Sănătatea Cluj (L3)
CF Brăila (L2) – Gaz Metan Mediaş
Dinamo Bucureşti – Luceafărul Oradea (L2)
Oltchim Râmnicu Vâlcea (L3) – Oţelul Galaţi
Dunărea Galaţi (L2) – Sportul Studenţesc Bucureşti
Voinţa Sibiu – CS Otopeni (L2)
Poli Timişoara (L2) – Ceahlăul Piatra Neamţ
Pandurii Târgu Jiu – CS Vişina Nouă (L3)
Gaz Metan Severin (L2) – CS Mioveni
FC Braşov – FCM Bacău (L2)
FCM Târgu-Mureş – Viitorul Constanţa (L2)
Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna
Astra Ploieşti – CFR Cluj


Partida dintre Astra II şi Universitatea Cluj va avea loc pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu pe 20, 21 sau 22 septembrie în funcţie de ofertele pentru televizarea partidei. Meciul se va juca într-o singură manşă. Dacă după 90 de minute scorul va fi egal, vor urma două reprize a câte 15 minute. Dacă şi după 120 de minute nicuna dintre echipe nu va avea avantaj se va trece la lovituri de departajare.

În ultimul deceniu, reprezentantele judeţului Giurgiu au ajuns de trei ori în "şaisprezecimile" Cupei României, suferind înfrângeri usturătoare în faţa reprezentantelor Diviziei A / Ligii I:

ediţia 2003/2004: Petrolul Bolintin-Vale - FC Argeş 0-3

ediţia 2009/2010: Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu 3-0

ediţia 2010/2011: Gloria Bistriţa - Astra II Giurgiu 3-0

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite