Astra II Giurgiu testează trei jucători din nordul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician al echipei de fotbal Astra II Giurgiu, a chemat la antrenamentele formaţiei de la malul Dunării trei jucători tineri cu care a mai colaborat în trecut. Este vorba despre un atacant de la SESO Câmpia Turzii şi doi mijlocaşi băimăreni.

Adrian Fertea (22 de ani), Florin Achim (20 de ani) şi juniorul Andrei David sunt noutăţile de la antrenamentele formaţiei giurgiuvene care pregăteşte returul de campionat.

Fertea evoluează pe postul de atacant şi provine de la formaţia de Liga a III-a SESO Câmpia Turzii în timp ce Achim şi David sunt mijlocaşi de perspectivă care au evoluat anul trecut la FCMU Baia Mare (Liga a II-a) respectiv o şcoală privată băimăreană.

Deşi este dorit cu insistenţă la Chiajna de fostul său antrenor de la FC Snagov, Laurenţiu Reghencampf, fundaşul Marian Florea (29 de ani) se antrenează cu Astra II Giurgiu fiind trimis la “satelit” de FC Astra, echipa de care acesta aparţine.

În fine, Ioan Tătăran testează în aceste zile şi un atacant ivorian în vârstă de 16 ani, tehnicianul urmând să se decidă dacă îl va opri în lot.

Formaţia giurgiuveană va efectua în perioada 23 ianuarie – 3 februarie un cantonament în localitatea braşoveană Tărlungeni, acolo unde s-au pregătit şi iarna trecută. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite