Astra II Giurgiu a trecut la limită de FCM Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Astra II continuă seria rezultatelor pozitive din perioada de pregătire, cea mai recentă "victimă" a elevilor lui Constantin Gache şi Imilian Şerbănică fiind echipa FCM Târgovişte (Liga a III-a).

Giurgiuvenii au învins astăzi cu 2-1 (1-0 la pauză) formaţia dâmboviţeană, meciul disputându-se pe „sinteticul” din comuna ilfoveană Berceni.

Silviu Constantin a deschis scorul cu un şut plasat de la marginea careului după o pasă venită de la spaniolul Quim (minutul 35). Giurgiuvenii au majorat diferenţa în minutul 73 prin nou-intratul Hoprich care a dejucat pasul la ofsaid al defensivei adverse, a driblat portarul şi a împins mingea în plasă. FCM Târgovişte a avut o tresărire de orgoliu câteva minute mai târziu, reuşind să reducă din diferenţă după o slăbiciune a flancului stâng giurgiuvean.

ASTRA II GIURGIU: Gavrilaş – C. Gheorghe, Şanţmare, R. Damian, S. Constantin – Cojenel, G. Marcu, Ochia, Quim – Puşcaş, Fonseca

Au mai evoluat: G. Popa, Dragne – Ciocârlan, Moroiţă, Nemţescu, Hoprich, Burlacu, Bănaru.

Au refuzat Rapidul!
Starea proastă a gazonului de pe cele două stadioane din municipiu continuă să dea mari bătăi de cap oficialilor Astrei II Giurgiu. De parcă faptul că „alb-negrii” îşi dispută jocurile de verificare numai în afara oraşului n-ar fi fost de-ajuns, aceştia au fost nevoiţi să decline oferta unui adversar cu „greutate”.
„Am primit o solicitare din partea celor de la Rapid Bucureşti care doreau să joace la Giurgiu un amical contra noastră. N-am putut să dăm curs acestei invitaţii din cauza gazonului. Nu ne permitem să intrăm încă pe iarba de pe «Marin Anastasovici», iar terenul din Port este foarte moale” a declarat un reprezentant al clubului giurgiuvean.

Constantin Gache, directorul tehnic al Astrei II Giurgiu, a perfectat pentru perioada următoare trei noi meciuri de verificare. Giurgiuvenii vor evolua contra celor de la FC Voluntari (16 februarie), Steaua II Bucureşti (18 februarie) şi Chimia Brazi (22 februarie), toate jocurile fiind programate în deplasare.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite