Astra II Giurgiu – Callatis Mangalia 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii giurgiuveni au reuşit să se impună astăzi, la limită, în faţa constănţenilor de la Callatis Mangalia în cel de-al doilea joc de pregătire din cantonamentul ilfovean

Disputat pe durata a două reprize a câte cincizeci de minute, la Izvorani, jocul a fost unul închis, cu puţine faze importante de poartă, motivul principal constituindu-l gerul năprasnic.
Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Fonseca în minutul 25, atacantul brazilian profitând de o indecizie a portarului advers după o centrare în forţă a lui Marian Stan.
Dacă la începutul săptămânii trecute, lotului pregătit de Imilian Şerbănică i s-au alăturat doi jucători spanioli (Quim şi Raul Garcia), în jocul de astăzi şi-a făcut apariţia un al treilea jucător iberic, Martinez. În vârstă de 18 ani, acesta a făcut pereche în atacul giurgiuvean cu brazilianul Fonseca, reuşind să impresioneze încă de la debut.
La capitolul plecări, trebuie spus că “alb-negri” au renunţat la israelianul Omer, în timp ce brazilianul William a fost chemat de oficialii Astrei Ploieşti în cantonamentul din Antalya.

ASTRA II GIURGIU: G. Popa – C. Gheorghe (cpt.), Şanţmare, Damian, S. Constantin – M. Stan, Cojenel, Ochia, Quim – Martinez, Fonseca. Antr. Imilian ŞERBĂNICĂ
Au mai evoluat: Dragne, Gavrilaş – Raul Garcia, Condrea, Nemţescu, Hoprich, Geană, Burlacu, Bănaru


Următoarea partidă a formaţiei de la malul Dunării va avea loc vineri, la Buftea, în compania formaţiei prahovene CSO Plopeni (Liga a III-a). Astra II va părăsi cantonamentul ilfovean după acest joc, urmând ca luni fotbaliştii antrenaţi de Imilian Şerbănică să se prezinte la Giurgiu pentru cea de-a doua parte a pregătirilor.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite