Astra II pierde la Tulcea, dar scapă de retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că au pierdut ieri după-amiază partida disputată la Tulcea cu echipa locală Delta (scor 0-1), Astra II Giurgiu a reuşit să se salveze matematic de la retrogradare după ce Steaua II, prima echipă aflată „sub linie” a pierdut la Snagov.

Fotbaliştii giurgiuveni au fost aproape să plece neînvinşi de la Tulcea. Nicu Creţu a adus victoria gazdelor cu cinci minute înainte de finalul partidei, Delta bifând cea de-a noua victorie consecutivă. La şase puncte distanţă de Concordia Chiajna, dobrogenii speră încă la o promovare istorică în prima ligă cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Chiar şi fără golgheterul Fonseca (accidentat), William (suspendat) şi întăriri de la prima echipă a Astrei, giurgiuvenii au pus mari probleme gazdelor, având două mari ocazii prin Burlacu şi Hoprich. Jocul curajos al Astrei II a fost explicat de faptul că actualul tehnician al giurgiuvenilor, Constantin Gache, a cunoscut foarte bine echipa dobrogeană pe care a antrenat-o ani buni.

La fel de adevărat este şi faptul că tulcenii şi-au creat la rândul lor multe faze de poartă, însă defensiva şi mai ales Dragne, au fost pe fază de aproape fiecare dată. A fost suficientă o clipă de neatenţie pentru ca Nicu Creţu să puncteze şi să „ţină” Delta în cursa pentru promovare.

ASTRA II GIURGIU: Dragne – C. Gheorghe, Şanţmare, Damian, V. Sandu (87 M. Stan) – Cojenel, S. Bucă, Ochia (cpt.), S. Constantin – Hoprich, Burlacu (76 Mihăilă). Antrenor: Constantin GACHE

Iată şi celelalte rezultate înregistrate ieri în Seria I:

FC Snagov – Steaua II Bucureşti 1-0
Farul Constanţa – Concordia Chiajna 0-1
Viitorul Constanţa – Gloria Buzău 2-2
FC Botoşani – Săgeata Năvodari 2-2
CS Otopeni – CF Brăila 1-0
Juventus Bucureşti – Dunărea Galaţi 0-1
Ceahlăul Piatra Neamţ – Dinamo II Bucureşti 0-0

Următoarea partidă pentru Astra II Giurgiu va avea loc sâmbătă, 14 mai, pe arena centrală din complexul sportiv „Marin Anastasovici”. „Alb-negrii” vor prima vizita formaţiei Dunărea Galaţi, o echipă scăpată la rândul său de grijile retrogradării.

În tur, meciul dintre cele două formaţii s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite