Articole de îmbrăcăminte contrafăcute, descoperite în vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 70 de bluze şi pantaloni care purtau însemnele unor mărci de renume au fost descoperite de poliţiştii de frontieră giurgiuveni sub bancheta unor români care se întorcea din Bulgaria.

Bogdan M. de 27 de ani, din Giurgiu a fost verificat, pe sensul de intrare în ţară, de poliţiştii de frontieră giurgiuveni joi seara. Bărbatul se întorcea din Bulgaria cu un autoturism Dacia. În urma controlului efectuat de oamenii legii au fost descoperite sub bancheta autoturismului 36 de pantaloni şi 36 de bluze în valoare de 4.350 de lei. Deţinătorul acestora a spus poşiţiştilor că a cumpărat articolele de îmbrăcăminte dintr-un bazar din Ruse şi că urma să le vândă în Bucureşti fără să deţină vreun document de provenienţă sau de calitate pentru acestea.
Întreaga cantitate de bunuri a fost reţinută în vederea expertizarii, iar persoanei în cauză i s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru punere în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile, la finalizare  urmând a fi luate măsurile legale care se impun.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite