Andreea Bălan şi Petrişor au făcut show la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda ploii, giurgiuvenii nu s-au speriat şi au rămas aseară în centrul oraşului unde s-au distrat pe cinste la concertul Mix Music Evolution. DJ Jungle şi Andreea Bălan împreună cu Petrişor şi dansatoare sale au făcut show şi au încins atmosfera.

Vremea ploioasă nu i-a speriat pe giurgiuvenii care au ieşit cu mic, cu mare, în centrul oraşului la concertul Mix Music Evolution. Cei mai mici s-au distrat în parcul de distracţii iar petrecăreţii au putut să aleagă între terasele cu specific românesc sau cinematograful 7D unde timp de şapte minute curioşii au experimentat senzaţii extreme. Biletul de intrare la cinematograful mobil amplasat în apropierea teatrului Tudor Vianu este de 10 lei.

image

Petrişor, aplaudat minute-n şir de giurgiuvence

Atmosfera s-a încins când pe scenă a urcat Andreea Bălan împreună cu dansatoarele sale. Surpriza a venit mai târziu, Petrişor oferind giurgiuvenilor un adevărat show printr-o incursiune de dansuri în mai multe ţări, de la tango argentinian până la "Căluşul" autohton.

Giurgiuvencele l-au aplaudat minute-n şir pe tânărul carismatic, hipnotizate de mişcările dansatorului. Orăşelul distracţiei rămâne deschis şi astăzi până la orele 23.00.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite