Americanul Chris Terrell este noul antrenor al echipei de baschet CSS Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSS Giurgiu va ataca returul Diviziei A la baschet masculin cu un nou antrenor pe banca tehnică. Oficialii formaţiei de la malul Dunării s-au înţeles cu americanul Chris Terrell aflat la prima experienţă de acest gen în Europa. Terrell (39 de ani) este al patrulea antrenor din acest sezon al trupei giurgiuvene.

Aşa cum au promis după despărţirea de Djordje Jovicic survenită în luna noiembrie, reprezentanţii echipei CSS Giurgiu au optat pentru un antrenor de peste Ocean.

Chris Terrell a pregătit de-a lungul carierei formaţii din SUA, China şi Mexic. În afară de antrenorat, Terrell s-a remarcat şi ca un bun manager fiind cooptat în organigrama World Basketball Association (WBA).

Noul tehnician îşi va intra în rol miercuri, 4 ianuarie, atunci când formaţia CSS Giurgiu se va reuni în vederea pregătirii returului care debutează pe 14 ianuarie.

CSS Giurgiu a început primul său sezon în Divizia A cu americanul Theo Evans pe banca tehnică. În urma tragediei de la începutul lunii octombrie atunci când coordonatorul de joc al formaţiei, Chauncey Hardy, a decedat în urma unei bătăi încasate într-un bar din Giurgiu, Evans şi-a reziliat contractul şi s-a întors acasă.

Alin Guţă a devenit antrenor interimar pentru ca la începutul lunii noiembrie sârbul Djordje Jovici să preia conducerea băncii tehnice. Acesta nu a rezistat decât cinci partide la Giurgiu, fiind înlocuit cu acelaşi Alin Guţă.

După prima jumătate a ediţiei 2011/2012 a Diviziei A la baschet masculin, CSS Giurgiu ocupă poziţia a 12-a (din 16 echipe) având 4 victorii şi 11 înfrângeri.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite