Amenzi „fără număr” pentru conducătorii auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amenzile date de agenţii de circulaţie în weekendul trecut se ridică la peste 33.000 de lei şi au fost aplicate atât şoferilor care nu au respectat prevederile legii dar şi deţinătorilor de mopede.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier nu-i scapă din ochi pe cei care sunt prinşi încălcând legislaţia rutieră. În urma acţiunilor desfăşurate în sistem integrat de agenţii de circulaţie şi cei de la Ordine Publică, au fost date peste 300 de amenzi în valoare de 33.120 lei.
De asemenea, 13 şoferi ghinionişti traşi pe dreapta au rămas fără permis după ce le-a fost suspendat dreptul de a conduce şi cinci certificate de înmatriculare au fost reţinute.
Un bărbat de 41 de ani din Bucureşti a fost oprit pentru verificări în timp ce conducea un autoturism pe DN5 în jurul după-amiezii. Poliţiştii au constatat că bucureşteanul avea permisul de conducere suspendat.
Un alt conducător auto, în vârstă de 47 ani, din comuna Colibasi, judeţul Giurgiu, a fost tras pe dreapta pe DJ 411. În urma testării cu aparatul Drager, poliţiştii au descoperit că şoferul curajos era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparat fiind de
0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite