Amenzi de peste 35.000 lei date de jandarmii giurgiuveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În numai o lună, jandarmii giurgiuveni au dat 63 avertismente scrise, 101 amenzi contravenţionale în valoare de 35.350 lei şi au constatat 16 infracţiuni.

Alarmarea forţelor de ordine fără motiv întemeiat, pătrunderea fără drept în incinta instituţiilor de învăţământ, rufuz de legitimare, tulburarea ordinii şi liniştii publice sau consum de băuturi alcoolice în locuri publice sunt câteva dintre faptele pentru care jandarmii giurgiuveni au aplicat sancţiuni contravenţionale în luna noiembrie. Cele mai multe fapte de natură contravenţională şi penală fiind produse în municipiul Giurgiu.

.

În numai o singură lună, jandarmii au fost prezenţi în 521 de misiuni, 184 pentru menţinerea ordinii publice, 77 pentru asigurarea ordinii publice, 14 acţiuni în cooperare, 2 acţiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere şi 44 intervenţii la solicitări prin intermediul numărului unic de urgenţă “112”. Jandarmii au executat misiuni independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia şi Poliţia de Frontieră în zonele de interes operativ din judeţul şi municipiul Giurgiu. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite