Alexandra Călin – se împarte între canto şi antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandrei îi place să aibă un stil vestimentar unic
Alexandrei îi place să aibă un stil vestimentar unic

Alexandra urmează de patru ani cursuri de canto, practică handbalul de un an şi jumătate şi îi place să-şi transforme hainele în piese vestimentare unicat. Tânăra a câştigat în urmă cu două săptămâni premiul I la concursul naţional „Se caută o vedetă”.

Tânăra a început să cânte la numai câţiva ani, atunci când încerca să interpreteze piese ale unor cântăreţi români. Părinţii i-au descoperit talentul şi au înscris-o la cursurile de canto ale Şcolii Populare de Arte Giurgiu, sub îndrumarea profesoarei Iuliana Cordie.
„Când eram mai mică încercam să cânt piesele Paulei Selling, îmi place foarte mult de ea şi voce ei este specială. Chiar dacă nu-mi ieşeau bine, cântam piesele de multe ori ca să mă perfecţionez”, povesteşte tânăra.
Nu doar muzica interpreţilor români a fascinat-o pe mica artistă. Alexandra iubeşte muzica Patriciei Kass şi interpretarea uneia dintre melodiile artistei i-a adus premiul I la concursul „Se caută o vedetă”.
„Am exersat cu mătuşa mea care a absolvit liceul de muzică din Capitală şi de multe ori cânt cu ea, oricum ea cântă în fiecare zi”, mai spune fata.
Giurgiuveanca n-a ratat până acum nicio audiţie şi niciun spectacol din judeţul Giurgiu. În 2009, tânăra a obţinut premiul special la Festivalul „Steluţele Dunării” cu o piesă pentru copii.
Şi cum muzica se-mbină cu dansul, Alexandra a început să frecventeze cursurile de dans încă de la trei ani. Deşi este o fire dezinvoltă şi volubilă, giurgiuveanca mărturiseşte că este extrem de emotivă atunci când se urcă pe scenă.

Handbalista cântăreaţă

„Am mers la aproape toate spectacolele din oraş, din păcate a fost o perioadă în care mi-am pierdut vocea şi nu am mai putut merge la cursuri de canto”, explică eleva.
Muzica nu este singura pasiune a Alexandrei, de un şi jumătate micuţa face parte din echipa de handbal a şcolii generale „Academician Marin Voiculescu” acolo unde şi studiază. Chiar dacă i-a plăcut teribil această experienţă sportivă, giurgiuveanca vrea să renunţe şi să meargă pe drumul muzicii.
Tânăra este extrem de inventivă şi creativă, iar talentul şi-l exersează pe blugii şi tricourile ei, iar câteodată îi pică în mână şi hainele mamei.
„Nu-mi place să copiez şi tocmai de aceea hainele mele sunt transformate în ceva unicat. Desenez tot felul de chestii pe blugi şi pe tricouri chiar şi numele meu”, mai spune Alexandra.

Întrebări şi răspunsuri
Unde îţi doreşti să ajungi cu muzica?
Vreau să particip la concursuri şi să mă perfecţionez, dar îmi trebuie un profesor de canto foarte bun şi acum mă ocup să îmi caut unul.

De ce îţi desenezi blugii şi tricourile?
Îmi place să fiu creativă şi să nu copiez pe nimeni nici măcar la îmbrăcăminte. Îmi desenez pantalonii cu pixul, îmi fac tatuaje cu markerul, e stilul meu.

Îi place
Alexandra spune că îi plac filmele cu vedete, este fanul telenovelei româneşti „Narcisa Sălbatică” şi o admiră pe actriţa Demi Lovato.

Nu-i place
Alexandra Călin, deşi are o vârstă destul de fragedă, susţine că urăşte să fie minţită şi, tocmai pentru că are un stil original de vestimentaţie, fata mai spune că-i displace să fie copiată.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite