Alex Velea vine să facă show pentru giurgiuveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Yamasha",  "Doar ea", "One shot", sunt doar câteva dintre hit-urile care vor răsuna diseară în Club Dovinot din oraşul Mihăileşti. Weekendul începe cu petrecere şi muzică la maxim pentru petrecăreţi. Alex Velea vine să încingă atmosfera, iar preţul pentru un bilet este de doar 10 lei.

Centrul distracţiei se va muta sâmbătă seara în clubul Dovinot din oraşul Mihăileşti, acolo unde va avea loc un show incendiar susţinut de Alex Velea.  Artistul le-a pregătit giurgiuvenilor un recital pe cinste, piese precum “Yamasha”,  “Doar ea”, “Secret” sau “Îţi mulţumesc” fiind nelipsite.

Pentru Alex, primele contacte cu muzica au apărut la vârsta de 9 ani, doi ani mai târziu devenind elev al Palatului Copiilor. La 16 ani, craioveanul a început să studieze canto clasic şi timp de patru ani a urmat aceste cursuri. Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de tatăl său care este muzician, iar îmbinarea dintre pasiune şi talent s-au îmbinat perfect în cazul său.

În 2003, Alex Velea câştiga emisiunea-concurs Star Factory pentru ca mai apoi să colaboreze cu Anna Lesko pentru realizarea unei piese. Lucrurile au început să se mişte pentru tânărul talentat, iar următoarea colaborare a avut-o cu cântăreaţa Anda Adam pentru al doilea album solo al său. Melodia  “Ce ţi-aş face (Selecta)” s-a bucurat de un mare succes în România, fiind difuzat constant pe posturile de muzică.

Primul album
Alex a început să-şi câştige în timp fani în toată ţara, iar în 2006 apărea pe piaţă primul său album solo, intitulat “Yamasha”.
“ Piesele acestea mă descoperă în faţa publicului… Ăsta sunt eu…Am încercat sa pun pe note gânduri, sentimente, trăiri…’Yamasha’ mă reprezintă”, spunea Alex într-un interviu acordat presei la scurt timp după lansarea albumului.

Premii pentru muzica sa
Smiley, Marius Moga, Connect- R, Matteo şi Don Baxter sunt numele care au apărut pe albumul de debut şi cu care artistul a colaborat.
Recunoaşterea pentru muzica sa n-a întârziat să apară, astfel că artistul a primit mai multe premii: Discul de aur pentru albumul "Yamasha", la Romanian Music Awards a câştigat Best Show, Best Male, Best New Artist. În 2009 a venit cu încă două single-uri de succes: "Doar ea" şi "Secret", cel din urmă fiind realizat în colaborare cu Puya.

Cele două melodii sunt extrase de pe albumul "Secret". De pe acelaşi album face parte şi "Don't say it's over" cel mai nou single al lui Alex care a avut parte de o promovare inedită, deoarece în iunie 2010 a reuşit să adune peste 1.500 de dansatori la cel mai mare flash mob făcut până acum în România.

Concertul lui Alex Velea este programat să înceapă după miezul nopţii, în jurul orei 01.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 10 lei. Pentru cei care vor să rezerve o masă mai trebuie să scoată din buzunar încă 20 de lei.








Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite