Al treilea transport cu ajutoare din Elveţia a sosit la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tir încărcat cu ajutoare umanitare din Elveţia a sosit în judeţul Giurgiu  astăzi, donaţiile fiind destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi din centrele aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

Donaţiile  constă în obiecte de mobilier, jucării, rechizite, biciclete şi  alte obiecte utile copiilor din casele de tip familial precum  şi adulţilor cu dizabilităţi din centrele de recuperare neuropsihiatrică şi locuinţele protejate din judeţul Giurgiu.

Iniţiativa  aparţine unei familii de elveţieni, Markus şi Michelle Spingler, care, alături de alţi voluntari, s-au ocupat de colectarea de bunuri destinate copiilor şi adulţilor instituţionalizaţi din judeţul Giurgiu.

Acesta este cea de-a treia acţiune de acest fel organizată de voluntarii elveţieni  în beneficiul persoanelor instituţionalizate în structurile rezidentiale aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

”Mulţumim voluntarilor elveţieni pentru sprijinul acordat beneficiarilor instituţiei noastre. În luna decembrie a mai sosit un tir cu donaţii; a trecut doar o lună şi elveţienii sunt din nou alături de copiii şi adulţii instituţionalizaţi.Vreau să le mulţumesc pentru gestul lor, pentru faptul că sprijină DGASPC Giurgiu şi aduc o bucurie persoanelor din centrele de recuperare neuropsihiatrică, locuinţele protejate şi casele de tip familial”, a declarat directorul DGASPC Giurgiu, Teodora Avram,.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite