Al doilea candidat la scaunul de primar a fost dezvăluit astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Robert Cristoi (stânga) este candidatul PD-L pentru Primărie
Prefectul Robert Cristoi (stânga) este candidatul PD-L pentru Primărie

După mai multe săptămâni, în care şi-a ţinut secret numele candidatului la scaunul de primar al municipiului Giurgiu, liderul democrat-liberalilor giurgiuveni, Marin Anton a dezvăluit astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, cine speră că îl va contracara pe Lucian Iliescu în campania electorală.

Este vorba despre actualul prefect al judeţului, Robert Ioan Cristoi.

Acesta ocupă, de mai bine de un an de zile, scaunul de prefect, fiind un personaj care nu a dat ocazia prea multor scandaluri de presă.

Singurul scandal care se leagă de numele său este aşa – zisul autodenunţ al unui fost subordonat, Mihai Ungureanu, cel care a fost implicat într-o serie de afaceri imobiliare mai mult decât suspecte şi care a declarat, la vremea respectivă, că „era nevoit să dea şpagă pentru a putea supravieţui în Vama Giurgiu”.

Robert Cristoi este a doua încercare cu foşti vameşi a democrat – liberalilor, după eşecul din 2008 cu Gicu Iorga, şi acesta fost angajat al Vămii Giurgiu.

„Nu ne temem, nu avem superstiţii legate de acest aspect, al foştilor angajaţi ai Vămii. Robert este un om integru, un tânăr care va demonstra că-l va detrona pe Lucian Iliescu”, a declarat, pentru Adevărul, Marin Anton.

Surse din interiorul PD-L Giurgiu ne-au confirmat faptul că, de la 1 martie, Robert Cristoi îşi va prezenta demisia din funcţia de prefect, aceasta fiind incompatibilă cu calitatea sa de viitor candidat la Primăria Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite