Aglomeraţie în primele zile ale anului la ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă din primele zile ale anului, la Direcţia de Taxe şi Impozite Giurgiu au început aglomeraţiile. Ca de obicei, cei mai harnici au fost, şi anul acesta, pensionarii, care s-au grăbit să prindă şi reducerea de zece procente, în condiţiile în care îşi achită datoriile către bugetul local până la finele lunii martie.

În aceste condiţii, în doar şapte zile lucrătoare, la ghişeele Direcţiei s-au încasat peste 300.000 de lei, din taxe.

Agenţii economici nu s-au înghesuit încă să îşi achite obligaţiile faţă de bugetul local, motivul invocat fiind acela că majoritatea nu şi-au reînceput activitatea.

„Rămâne în continuare valabilă posibilitatea contribuabililor de a-şi achita datoriile prin intermediul ghişeului on-line, pentru cei care au posibilitatea şi accesul la un calculator conectat la internet.”, declara, pentru Adevărul, Vasile Stan, directorul executiv al DTI Giurgiu.

O noutate o constituie faptul că debitele mai mici de 50 de lei vor fi şterse, deoarece, mai afirma Vasile Stan, eventuala executare silită costă mai mult decât datoria în sine. Nici numărul acestor datornici nu este foarte mare, astfel că pierderile nu sunt foarte mari.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite