Agentul de la Bulbucata “face legea” în comună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţa a fost zarvă mare în comuna giurgiuveană Bulbucata. Totul a început de la o dubă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care a sosit la Postul de Poliţie din comună pentru a-l aresta pe agentul Adrian D. Potrivit informaţiilor oferite de prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Petre Voinescu, agentul de poliţie este trimis spre arestare fiind acuzat de mai multe infracţiuni.

„Agentul va fi arestat pentru fals intelectual, distrugere de înscrisuri, fals material, fals în înscrisuri  oficiale şi uz de fals” a spus în exclusivitate pentru „Adevărul de seară” prim procurorul Petre Voinescu.
 Poliţistul anula documente „pe bandă”
„Reprezentantul Postului de Poliţie Bulbucata s-a apucat şi a anulat nişte procese verbale întocmite de un coleg de-al său, după care semna în fals persoanei căreia i se întocmise procesul verbal” a mai afirmat prim procurorul Voinescu.
Concret, colegul agentului arestat dădea amendă iar acesta din urmă anula amenda şi dădea sancţiune sau avertisment.
Neregulile pe care le făcea agentul de poliţie din Bulbucata erau cunoscute atât de către locuitorii comunei cât şi de către primarul comunei. Cu toate că ştiau ce „hram” poartă agentul, sătenilor le era frică să facă sesizări împotriva poliţistului.
„În 4 ani de când este agent în comună Adrian a făcut numai prostii. Lua şpagă, anula procese verbale, venea cu corespondenţa primită de la Mihăileşti desfăcută, înainte de a o citi eu” spune indignat primarul comunei Bulbucata, Nicolae Liţă.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite