Afaceriştii din Shanghai vor să investească la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona Liberă va fi vizitată de chinezi la sfârşitul lunii octombrie
Zona Liberă va fi vizitată de chinezi la sfârşitul lunii octombrie

Forumul de Afaceri Româno-Chinez organizat, săptămâna trecută, în Capitală, de Camera de Comerţ şi Industrie a României a confirmat interesul Chinei pentru dezvoltarea afacerilor în ţara noastră.

Prezent din partea Zonei Libere Giurgiu la întâlnire, directorul general al instituţiei, Mihai Miron, a declarat pentru „Adevărul de Seară” faptul că firmele chinezeşti intenţionează să intre pe piaţa românească cu investiţii foarte mari, însă se confruntă cu o slabă implicare din partea statului român.
„Au fost prezenţi mai mulţi investitori din zona Shanghai. În cadrul atelierelor de lucru am discutat cu o serie de firme de comerţ şi investiţii pentru Zona Liberă Giurgiu. Avem un potenţial imens de relansare economică dacă vom reuşi să aducem la Giurgiu firme importante din China”, susţine Mihai Miron.
Conform acestuia, la sfârşitul acestei luni va avea loc o vizită consistentă din partea unei delegaţii chineze, a patra din ultima perioadă. „Nu vom promova numai Zona Liberă. În egală măsură le vom prezenta şi celelalte două mari oportunităţi de dezvoltare precum Portul şi insulele Mocanu şi Mocănaşu” a conchis directorul general.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite