Acţiune amplă a Poliţiei Rutiere în week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere vor efectua o amplă acţiune de control a conducătorilor auto care încalcă regulile circulaţiei rutiere, pe drumurile publice din municipiul şi judeţul Giurgiu.

Acţiunea îi va viza în special pe şoferii care conduc cu viteză peste limita legală şi pe cei care se urcă la volan după ce au consumat alcool.
“În zilele de 2 şi 3 aprilie poliţiştii rutierişti giurgiuveni vor acţiona în municipiul şi judeţul Giurgiu, pentru a depista în special conducătorii auto care circulă sub influenţa băuturilor alcoolice” a spus pentru “Adevărul de Seară” şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din municipiul Giurgiu, Mihai Tache.
Potrivit acestuia, raziile vor fi efectuate în weekend, pentru că s-a constatat că în această perioadă se comit cele mai multe şi cele mai grave accidente de circulaţie. În ultima lună poliţiştii de la rutier au depistat zeci de conducători auto care se aflau la volan în stare de ebrietate. Totodată vor fi luaţi în vizor conducătorii de mopede, bicicliştii şi pietonii care traversează strada neregulamentar.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite