Accident mortal la SCUT Giurgiu. Un muncitor şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 30 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima avea 24 de ani şi lucra în cadrul unei firme care se ocupa cu tăierea fierului vechi în incinta SC Uzina Termoelectrică (SCUT) Giurgiu. Medicii de pe Ambulanţa SMURD au încercat minute în şir să îl resusciteze pe tânăr care a murit în drum spre spital.

Accidentul s-a produs sâmbătă în jurul orei 9.00, bărbatul căzând în gol după ce s-ar fi dezechilibrat de pe structura metalică pe care se afla.

Sosiţi la faţa locului după câteva minute de la producerea accidentului, inspectorii ITM Giurgiu au demarat primele cercetări.

“Am înţeles că victima avea contract de muncă însă noi vom cerceta acest lucru. În cel mai scurt timp vom verifica toate documentele de la firma la care lucra, în special fişa de protecţie a muncii” a declarat pentru ADS Giurgiu inspectorul şef adjunct SSM din cadrul ITM Giurgiu, Cristian Chindea.

Acesta susţine că muncitorul lucra la una dintre construcţiile SCUT Giurgiu care se află în plin proces de dezafectare. “Se afla pe o structură metalică. O clădire de acest gen se dezafectează cu autogenul de sus în jos. Urmează să stabilim cu exactitate cauzele producerii accidentului” a mai spus inspectorul giurgiuvean.

Vom reveni cu amănunte.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite