Accident groaznic pe DN6. Doi oameni au murit şi alţi doi au ajuns la spital după ce un autoturism a intrat într-un microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Zona barajului de la Mihăileşti, mai exact podul de la Mihăileşti, situat la graniţa dintre judeţele Ilfov şi Giurgiu, pe DN6, continuă să fie una periculoasă pentru participanţii la trafic. Cel mai recent accident rutier a avut loc vineri după-amiază şi a dus la moartea a doi tineri şi internarea în stare gravă a altor doi.

Un autoturism Audi înmatriculat în Teleorman a intrat ieri după-amiază pe contrasens şi a lovit puternic un microbuz care circula regulamentar. Şoferul automobilului şi pasagerul din dreapta sa au murit pe loc, iar celelalte două persoane aflate pe bancheta din spate au ajuns la spitalul Universitar din Bucureşti în stare gravă.

„Ne-am deplasat la faţa locului cu o ambulanţă SMURD şi cu o autorspecială cu apă şi spumă care are şi elemente pentru descarcerare. Alături de noi au intervenit şi cei de la ISU Ilfov. Noi am preluat o victimă pe care am transportat-o de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti, celălalt rănit fiind adus îna celaşi loc de ISU Ilfov” a declarat pentru „Adevărul” purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.

Pentru că accidentul a avut loc în afara judeţului Giurgiu, cazul a fost preluat de poliţiştii ilfoveni care vor stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite