UPDATE Accident grav pe DN5. Mai multe persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost transportate la spital la Vatra Dornei (Foto Arhivă)
Victimele au fost transportate la spital la Vatra Dornei (Foto Arhivă)

Un microbuz aparţinând unei firme de pază şi protecţie care transporta personal pe ruta Giurgiu-Bucureşti s-a răsturnat vineri, 2 decembrie, pe DN5, între localităţile Daia şi Uzunu. Mai multe persoane au ajuns la spital dintra care una în stare foarte gravă. 

UPDATE 17.50: Una dintre cele patru persoane transferate la spitalele din capitală a fost întoarsă la Giurgiu, după ce i s-au făcut o serie de investigaţii de specialitate. Totodată, după ora 15.00, la Secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu s-a mai prezentat o a 11-a victimă, o femeie căreia i-au fost acordate îngrijiri, dar care nu a necesitat internare. Actualmente, în spitalele din Capitală au rămas internate trei victime ale accidentului de astăzi dimineaţă.

UPDATE 13.30: Se pare că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu au ajuns zece şi nu nouă persoane. Patru dintre acestea au fost transferate la spitale din Capitală. Situaţia cea mai gravă este pentru un tânăr de 22 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral fiind suspect de fractură la baza craniului, contuzie şi otoragie.

CITEŞTE ŞI: Patru dintre agenţii de pază răniţi în accidentul de pe DN5 au fost transferaţi la spitale din Bucureşti

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.30, după ce şoferul a oprit microbuzul pe partea pentru a lăsa la un punct de lucru un agent de pază, timp în care un tir aflat în spate a lovit microbuzul în lateral, acesta din urmă răsturnându-se într-un şanţ.

Conform spuselor lui Marian Popescu, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră din cadrul IPJ Giurgiu, accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil umed şi al vitezei neadaptate condiţiilor de trafic.

„Este vorba despre un microbuz care era staţionat pe partea dreaptă a drumului, din care coborau câţiva muncitori, în localitatea Uzunu. Din spate a venit un TIR care a izbit microbuzul în partea stânga-spate, răsturnându-l în şanţul aflat la marginea drumului” a spus Marian Popescu.

Nouă dintre persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Aflată în stare gravă, una dintre victime a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală urmând ca alte două persoane să ajungă la acelaşi spital în cursul dimineţii.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite