A plecat să-şi caute de muncă şi nu s-a mai întors

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost dat dispărut
Tânărul a fost dat dispărut

Dumitru Iulian Păun, în vârstă de 19 ani, a plecat de acasă, pe 30 iunie, spunându-le părinţilor că merge să-şi caute de lucru însă nu a mai ajuns înapoi acasă. Tânărul suferă de întârziere mintală uşoară şi tulburări de conduită.

Iulian este din satul Stejaru, comuna Singureni. Joi, 30 iunie, tânărul de 19 ani a plecat de acasă spunându-le părinţilor că merge în comuna Adunaţii Copăceni sau în Bucureşti ca să-şi caute un loc de muncă. Giurgiuveanul nu s-a mai întors iar părinţii au anunţat Poliţia.
Dumitru Iulian Păun suferă de întârziere mintală uşoară, tulburări de conduită şi dezvoltare de personalitate de tip labil.

Semnalmente

Tânărul are o înălţime de 1.60-1.70 m, greutate 60 kg, păr şaten, drept, ochii căprui. Când a plecat de acasă purta o geacă de culoare albă, cu dungi negre pe mâneci, pantaloni tip bermude alb plus negru, şapcă de culoare neagră, iar în picioare avea papuci din plastic.

Cetăţenii care pot furniza informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite