A înşelat trei firme că le va vinde peste 2.000 de tone de lingouri de cupru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Giurgiu, reprezentantul unei societăţi comerciale străine, a fost arestat şi este cercetat de poliţişti pentru înşelăciune şi fals material în înscrisuri sub semnătură privată. Giurgiuveanul a încheiat contracte de vânzare a peste 2.000 de tone lingouri de cupru cu trei societăţi  comerciale, fără să furnizeze bunurile, înşelându-le astfel cu peste 200.000 de dolari.

Giurgiuveanul, în vârstă de 45 de ani, din comuna Gostinari, judeţul Giurgiu, era reprezentantul unei societăţi comerciale străine. În cursul anului 2010, reprezentantul acesteia a încheiat contracte de vânzare pentru 2.134 de tone de lingouri de cupru cu trei firme din ţară de la care a încasat peste 200.000 de dolari. Giurgiuveanul a luat banii dar nu a mai livrat niciun lingou.
Bărbatul nu s-a limitat doar la atât. În perioada 2008-2009, el a indus în eroare mai multe persoane fizice sub pretextul înfiinţării unui birou notarial şi cesionarea unei firme. Din această”afacere”, giurgiuveanul a mai câştigat 65.000 de euro.
Procurorul de caz a dispus aplicarea sechestrului asiguratoriu pe bunuri mobile şi imobile până la suma de 117.000 de lei.
Bărbatul a fost arestat şi este cercetat pentru infracţiunile de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite