A fost inaugurată noua piaţă agroalimentară din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua piaţă agroalimentară a municipiului Giurgiu
Noua piaţă agroalimentară a municipiului Giurgiu

Începând de marţi, 15 noiembrie, giurgiuvenii atraşi de produsele proaspete îşi pot face cumpărăturile în noua piaţă agroalimentară. Reprezentanţii firmelor Omega Consultance şi Bomax Trading au inaugurat clădirea pentru care au investit 2 milioane de euro.

Clădirea care adăposteşte noua piaţă agroalimentară a oraşului măsoară aproximativ 2.000 de metri pătraţi, construcţia sa începând în urmă cu şase luni.

Aceasta este formată din 250 de tarabe, 15 vitrine frigorifice pentru produsele lactate  şi 12 standuri pentru flori, în această săptămână urmând să fie amenajat şi un sector pentru preparate din peşte.

De asemenea în incinta pieţei există 22 de camere de supraveghere, alimentare cu apă rece şi apă caldă, aer condiţionat şi încălzire dar şi patru cântare de verificare cu ajutorul cărora cumpărătorii suspicioşi vor putea afla dacă au fost înşelaţi de comercianţi.

Deşi preţurile pentru închirierea unei tarabe sunt destul de piperate (450 de lei pe lună, plata în avans pe trei luni şi un contract pe un an de zile), conform administratorului Marian Pavel, în acest moment gradul lor de ocupare este de 94%.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite