A dat foc la două case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani din Crevedia Mare, judeţul Giurgiu, a fost reţinut de poliţişti pentru provocarea intenţionată a două incendii.

Poliţia Giurgiu a anunţat astăzi că tânărul Laurenţiu O. a fost identificat de poliţiştii de la Bolintin Vale şi de cei de la Crevedia Mare. „Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că Laurenţiu O. (...), fără ocupaţie, fără antecedente penale, în noaptea de 14 spre 15 noiembrie, în jurul orei 24.00, a provocat incendii la anexele a două locuinţe, prejudiciile ridicându-se la valoarea de 10 000 lei şi respectiv 5 000 lei”, este precizat într-un comunicat.

Din acelaşi document aflăm că tânărul şi-a motivat fapta spunând că era sub influenţa alcoolului şi şi-a amintit că în urmă cu două săptămâni se cercetase cu proprietarii locuinţelor şi a dorit să se răzbune. Incendiile au fost stinse pompieri şi cetăţeni din localitate.

Laurenţiu a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de distrugere şi va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Bolintin-Vale cu propunere de arestare preventivă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite