A apărut al doilea număr din săptămânalul ADS Giurgiu. Citeşte-l şi tu ca să afli noutăţile din oraşul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine dezvăluiri şi reportaje în exclusivitate, informaţii utile dar şi poveşti de viaţă senzaţionale. Include de asemenea programul TV dar şi informaţii despre vedete internaţionale. Costă 0.90 lei şi se găseşte deja la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul celui de-al doilea număr:

DEZVĂLUIRI – Bulevardele lor şi uliţele noastre
Săptămânalul ADS Giurgiu îţi prezintă, în numărul doi, diferenţa dintre drumurile care duc spre casele mai-marilor oraşului şi ale giurgiuvenilor de rând care locuiesc în diferite zone ale oraşului. Află mai multe despre străzile cu probleme şi despre termenele de finalizare ale lucrărilor.

COMUNITATE – Giurgiu se confruntă cu o lipsă a locurilor de veci. În cele trei cimitire din Giurgiu, locurile de veci se găsesc doar “pe sub mână”, iar pe piaţa neagră, un mormânt se vinde cu sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de euro. Află ce soluţie a găsit omul de afaceri Nicolae Barbu în acest sens, într-un reportaj realizat în exlusivitate.

REPORTAJ – Conace de poveste. Istoria se vinde la sute de mii de euro la mica publicitate. Află povestea conacului Rioşanu, drama prin care a trecut proprietarul acestuia şi ce spune singurul moştenitor.

SPORT – Din talent la Steaua, taximetrist. Află povestea unuia dintre cei mai buni fotbalişti din istoria Giurgiului. A fost coleg cu Marius Lăcătuş, Miodrag Belodedici sau Ilie Dumitrescu, a fost impresariat de Stelian Ogică şi a debutat în Divizia A la un meci cu Universitatea Cluj. De asemenea, acest jucător a reuşit să readucă prin evoluţiile sale Dunărea Giurgiu în Liga a II-a.

POVESTE – Are acasă muzeu etnografic. Un giurgiuvean de 57 de ani şi-a transformat curtea în muzeu etnografic. Are 28 de colecţii, de la cărţi la sute de şerveţele de masă, până la pixuri şi dopuri.

Află mai multe ştiri importante despre oraşul tău dar şi informaţii utile în săptămânalul ADS Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite