ADMITERE LICEU 2011 Topul liceelor din Giurgiu. VEZI aici unde s-a intrat cu cele mai mari medii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cei 3.198 de absolvenţi de gimnaziu, 1.871 îşi vor continua studiile în Giurgiu, Dintre aceştia 101 au rămas nerepartizaţi din cauza faptului că fie nu au optat pentru un liceu fie pentru că nu avut prea multe obţiuni iar mediile au fost mult prea mici, potrivit listelor postate pe site-ul edu.ro. Alţi 751 de elevi din Giurgiu au ales să studieze în Capitală.

Elevii cu cele mai mari medii au optat în mare parte pentru Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” unde cea mare medie de intrare a fost 9,95, iar ultima medie de admitere a fost 6,18 la profilul Matematică-Informatică.
De asemenea, singurii elevi din Giurgiu care au obţinut notă maximă la testarea naţională dar şi la mediile şcolare din timpul anilor de studii au ales să-şi continue studiile în Capitală.
Ana Maria Ciocîrlan şi Robert Mihai Pandele de la şcoala cu clasele I-VIII din localitatea Floreşti vor merge să urmeze cursurile liceului Gheorghe Lazăr unul dintre cele mai valoroase licee din ţară.
Tot în Bucureşti vor merge şi alţi 749 de absolvenţi de gimnaziu din judeţul Giurgiu.
În municipiul Giurgiu cele mai căutate licee sunt Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, pe primul loc, Liceul Teoretic „Tudor Vianu”, pe locul doi şi Grupul Şcolar Economic - Administrativ „Ion Barbu” pe locul trei.

VEZI AICI la ce liceu ai fost repartizat şi care au fost mediile de admitere

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite