53 de giurgiuveni îşi pot realiza distribuirea pe orizontală cu bani de la Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuvenii săraci din municipiu îşi vor putea realiza contorizarea pe orizontală ca urmare a unei decizii recente a consilierilor judeţeni.

Pentru realizarea instalaţiilor de încălzire prin distribuţie pe orizontală în condominiile din judeţul Giurgiu, cu circa patru luni în urmă, consilierii judeţeni au aprobat o hotărâre de consiliu prin care se clarifica „Regulamentul de acordare a sprijinelor financiare pentru persoanele aflate în dificultate, pentru realizarea instalaţiilor interioare de încălzire prin distribuţie pe orizontală în condominiile din judeţ”.


În prima jumătate a lunii septembrie, un număr de 53 de giurgiuveni, majoritatea pensionari sau persoane cu venituri mici, au solicitat acordarea sprijinelor financiare pentru realizarea acestor instalaţii interioare.

În urma analizării acestor cereri, şi având în vedere documentele anexate, Comisia, stabilită prin decizia preşedintelui CJ, Dumitru Beianu, a decis acordarea acestor sprijine financiare. Valorile între care se încadrează sumele ce urmează a fi primite de solicitanţi sunt de 120 -500 lei, reprezentând cote între 40 şi 50 de procente din valoarea lucrării.

Suma totală ce va fi virată în conturile celor 53 de giurgiuveni este de 22.892 lei.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite