30 de copii instituţionalizaţi în cinci case de tip familial din Giurgiu s-au distrat pe cinste la un concurs de pescuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul de pescuit sportiv a ajuns la cea de-a cincea ediţie şi a fost destinat micuţilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani. Pentru cei mai mulți dintre ei, concursul dotat cu cupa Robin Hood este  primul concurs de pescuit la care au participat. După ce au deprins tehnicile de pescuit staţionar, copiii şi-au manifestat bucuria de fiecare dată când au prins în undiţe un peşte, un rac sau chiar...o scoică.

Acţiunea organizată de Asociaţia „Pescar Sportiv” din Bucureşti, cu sprijinul administraţiei bazinului piscicol Izvoarele 1 a reunit 30 de copii instituţionalizaţi din cinci case de tip familial din Giurgiu.


Pentru ei, ziua de sâmbătă a fost una de neuitat, au primit tricouri, şepci, dar şi pungi cu dulciuri. Mai mult, clovnul Pepo le-a captat atenţia cu o mulţime de jocuri. Cu toţii au devenit prin şedinţele de face-painting, prinţese, fluturi, piraţi, clovni sau tigri.
Toţi copiii au primit diplome de participare iar primii trei clasaţi (cei care au prins cei mai mulţi peşti) au primit și cupe.
 „Am dorit să oferim o zi plină de bucurii copiilor instituţionalizaţi din Giurgiu. Sperăm că am reuşit. Suntem încântaţi că s-au simţit atât de bine, intenţionăm ca la ediţia viitoare a concursului să îi invităm din nou”, a declarat George Banciu, reprezentat al Asociaţiei Pescar Sportiv.
    

image
Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite