285 de recenzori vor chestiona cetăţenii municipiului la Recensământul populaţiei şi al locuinţelor 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 292 de sectoare în care a fost împărţit municipiul nostru vor fi recenzate de 285 de recenzori, majoritatea acestora fiind angajaţi ai Primăriei municipiului Giurgiu, ai direcţiilor aflate în subordinea Consiliului Judeţean.

Doar câţiva recenzori nu provin din aceste instituţii, fiind cadre didactice, angajaţi, şomeri sau pensionari.

Cei recenzaţi vor trebui ca, împreună cu recenzorul, să răspundă la întrebările din cele şase chestionare pregătite pentru acest recensământ.

Acestea se referă la date legate de persoana recenzată, de gospodărie, de locuinţă/clădire, dar şi pentru persoanele temporar prezente într-o locuinţă (cei care locuiesc pentru o perioadă mai scurtă de 12 luni în locuinţa respectivă), sau pentru persoanele plecate pentru  o perioadă îndelungată (cei care lipsesc pentru o perioadă mai lungă de 12 luni din locuinţa recenzată).

Chestionarele sunt obligatorii pentru toţi cetăţenii, singurele întrebări care nu sunt obligatorii fiind cele legate de etnie, naţionalitate şi religie.

Recensământul începe pe data de 20 octombrie, şi se va încheia pe 31 octombrie, după care datele culese în teren vor fi prelucrate de Institutul Naţional de Statistică.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite