1 Mai pe meleaguri bulgăreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După sărbătorile pascale, românii se gândesc deja la o nouă mini vacanţă odată cu venirea zilei de 1 Mai. Pachetele agenţiilor de turism au fost pregătite din vreme, doar, doar să trezească interesul clienţilor. România, Bulgaria sau destinaţii exotice toate au fost puse la bătaie în toată ţara prin intermediul ofertanţilor de vacanţe.

Giurgiuvenii cu dare de mână nu se dau nici ei la o parte de la scurta vacanţă de 1 Mai aşa că au testat ofertele din timp. Încă o dată, vecinii de peste Dunăre ne râd în nas după ce au scos pe piaţă pachete nu doar avantajoase, dar şi complete.
În timp ce oferta autohtonă nu cuprinde decât mic dejun, cea a bulgarilor vine cu servicii all inclusive, la preţuri pentru care litoralul românesc nu poate concura.
Nisipurile de Aur, Constantin şi Elena, Balcic şi Sunny Beach sunt destinaţiile preferate ale giurgiuvenilor pentru mini-vacanţa de 1 Mai. Un pachet turistic pe tărâmuri bulgăreşti, într-un hotel de trei stele, două nopţi de cazare cu o cină festivă îi costă pe giurgiuveni aproximativ 39 de euro de persoană.

1 Mai - la iarbă verde

„Solicitările giurgiuvenilor sunt pentru Bulgaria, staţiunile de acolo rămân în topul preferinţelor. Avem toate camerele rezervate la un hotel şi încă mai sunt solicitări pentru acel hotel. Bulgarii au servicii all-inclusive, iar asta-i încântă pe giurgiuveni. Chiar şi aşa solicitările pentru pachetele de 1 Mai sunt mai mici cu 30% faţă de anul trecut”, a spus pentru „Adevărul de Seară”, Raluca Zamfirescu, agent de turism.
Giurgiuvenii care nu mai bani de cheltuit pe vacanţe departe de casă aleg să-şi petreacă ziua de 1 mai la iarbă verde, la pădurea Bălănoaia sau la altele din judeţ.
„Nu am posibilitate să plec la mare, nici măcar cu trenul. O să fie un 1 Mai de criză, la pădure cu prietenii. Cu un grătar şi ceva de băut, e mult mai ieftin decât să plec prin alte părţi”, a spus Cristian Manea, un tânăr de 29 de ani.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite