Mai sunt doar două zile până la “Regalul Crăciun Vienez”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul va avea loc la Teatrul Dramatic
Spectacolul va avea loc la Teatrul Dramatic

Toţi cei care apreciază cu adevărat astfel de evenimente sunt aşteptaţi miercuri, de la ora 19.00 la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" pentru a vedea "Regalul Crăciun Vienez", un spectacol susţinut "Live" de una dintre cele mai mari orchestre din lume

Galaţiul este şi în acest an pe harta turneului internaţional pe care "Eastern Royal Orchestra" din Sankt Petersburg îl va susţine în marile oraşe ale lumii.

Toţi cei care apreciază cu adevărat astfel de evenimente sunt aşteptaţi miercuri, de la ora 19.00 la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" pentru a vedea "Regalul Crăciun Vienez", un spectacol susţinut "Live" de una dintre cele mai mari orchestre din lume. "Eastern Royal Orchestra" este condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi concert maestro Vadim Bunovscki din Moskova.

Din cadrul orchestrei va face parte şi cunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, artist care beneficiază de drepturile de autor acordate personal de cel mai cunoscut acordeonist din lume - Richard Galiano, dar şi faimoasa soprană Marina Raddis - prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău.

Pentru a topi "sufletul de gheaţă al acestor vremuri" organizatorii acestui turneu i-au dat mână liberă dirijorului Daniil Zaharov, lăsându-l să aleagă el ritmurile muzicale care să asigure frenezia şi buna dispoziţie.

Nu doar muzica va pune stăpânire miercuri pe Teatrul Muzical! Baletul rus va prezenta adevărate opere de artă, generate de celebrele valsuri vieneze sau de dansuri contemporane, menite să aducă un plus important de valoare operelor din secolele precedente.

Din program nu vor lipsi Overture "Die Fledermaus", "Tales of the Vienna Woods Waltz", "Artist's live Waltz ", "Annen Polka" , "La Boheme", "Musetta's Waltz", "Waltz from Eugene Onegin", "Think of me (The Phantom of the Opera)", "Seven by the Beatles" , "Eine Kleine Lachmusik" , "O mio Babbino Caro" sau "Radetzky March".

Preţul unui bilet este de 80 de lei, studenţii, elevii şi pensionarii plătind doar 60 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite